Dit is wie ik ben
Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Nathalie, voedingsexpert en ervaringsdeskundige ‘glutenvrij eten’. Ik hou van taart, ijsjes, pizza en pasta. Ik geniet van koken en ga graag op ontdekking naar glutenvrije eetgelegenheden en producten.
De diagnose van coeliakie (auto-immuunziekte waarbij het lichaam overgevoelig is voor gluten) kwam er toen ik slechts 18 maanden oud was. Mijn mama ontving na de diagnose heel weinig informatie over glutenvrij eten.
In die tijd had je nog geen internet, geen glutenvrije kookboeken en geen gespecialiseerde winkels. De start van een moeilijke zoektocht om geschikt glutenvrij eten te vinden. Toch is het haar gelukt om mij gezond te laten eten! Ik ben haar nog steeds enorm dankbaar voor haar onuitputbare inzet.
Pas toen ik op kot ging en zelf moest koken, besefte ik dat glutenvrij boodschappen doen en koken niet zo eenvoudig waren. Ik kon mij toen pas inbeelden welke uitdagingen mijn mama moet gehad hebben.
Het besef dat zoveel anderen dit moeten doormaken, heeft mij geïnspireerd om mij te specialiseren in voeding zodat ik jou kan helpen in deze onzekere zoektocht naar glutenvrij eten:
- Wat is het juist?
- Niet langer wakker liggen van de juiste voeding
- Gedaan met verschillende potjes koken voor het gezin
- Vol vertrouwen kunnen winkelen en op restaurant gaan
- Angst voor fouten leren loslaten
Ik help jou graag in de huidige overvloed aan informatie over gluten. Zodat jij niet meer hoeft te twijfelen wat goed is en wat niet. Op een duidelijke en makkelijke manier leer ik jou wat glutenvrij eten inhoudt. Hoe? Dat kan op 2 manieren:
- Heb je nood aan een persoonlijke begeleiding waarbij je alle stappen doorloopt om glutenvrij te eten én ik daarnaast op al jouw vragen kan antwoorden? Dan is het 1 op 1 glutenvrije traject geschikt voor jou. De gesprekken kunnen zowel online als offline plaatsvinden.
- Wil jij stap voor stap, op jouw eigen tempo alles leren over glutenvrij eten, dan kan dit via mijn online traject.