Glutenvrije pizza met wraps
Glutenvrije pizza kan je heel makkelijk maken met glutenvrije wraps.
Ingrediënten glutenvrije pizza
Voor 2 personen
- 6 glutenvrije wraps – ik gebruik de wraps van Old El Paso
- Enkele eetlepels tomaten passata
- 1/2 courgette
- Enkele eetlepels geraspte kaas
- 100 gram gekookte ham reepjes
- Rucola salade
- Provençaalse kruiden
- Peper en zout
Bereiding
- Snijd de courgette in dunne plakjes en grill deze op een grillplaat. Kruid met peper en zout.
- Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Besmeer de wraps met een beetje tomaten passata.
- Beleg de wraps met de gegrilde courgette en hamreepjes.
- Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout.
- Doe wat geraspte kaas op de wraps.
- Bak de pizza’s in een voorverwarmde oven van 180°C. Ongeveer een 15 minuten.
- Werk de pizza’s af met een beetje rucola.
Smakelijk!
Zin om nog andere recepten te maken? Kijk dan zeker eens bij de recepten op mijn blog.