Pasta met witloof en zalm
Een lekker én snel klaar recept. Door light sojaroom te gebruiken wordt het recept heel wat gezonder.
Dit recept is glutenvrij, tarwevrij en lactosevrij.
Ingrediënten voor 2 personen
- 5 stronkjes witloof
- 1 koffielepel vloeibare lactosevrije boter
- 250 gram ongekookte glutenvrije macaroni
- 200 gram gerookte zalm
- 1 koffielepel mosterd
- 150 ml light sojaroom
- Peper en zout
Bereiding
- Was de witloof. Snijd de witloof fijn.
- Stoof het witloof aan in een koffielepel vloeibare boter. Laat ongeveer een 10 minuten stoven.
- Kook ondertussen de pasta gaar in licht gezouten water.
- Snijd de gerookte zalm in reepjes.
- Voeg de gerookte zalm toe aan het witloof.
- Voeg de mosterd toe en roer goed.
- Voeg de light sojaroom toe.
- Laat enkele minuten pruttelen.
- Serveer de pasta met de witloof saus.
Smakelijk!