Salade geitenkaas
Een snel klaar salade met geitenkaas en appeltjes. Voor de tomaten, komkommer en sla heb ik er geen hoeveelheden bijgezet. Hier kan je zelf kiezen hoeveel je neemt.
Ingrediënten voor 2 personen
- Tomaten
- Komkommer
- Sla
- Geitenkaas met spek, deze heb ik gekocht bij Colruyt, glutenvrij & tarwevrij
- 2 appels
- 2 sneden oud glutenvrij brood, hiervoor gebruik ik het brood van AVEVE
- Kaneel
- Peper en zout
- Gedroogde tijm
- Italiaanse kruiden deze mix koop ik bij Colruyt, glutenvrij & tarwevrij
Bereiding salade geitenkaas
- Leg de oude snede brood in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper, zout, tijm en Italiaanse kruiden.
- Zet het brood in een voorverwarmde oven van 150°C
- Bak het brood totdat het krokant is, ongeveer een 15 minuten.
- Schil de appels en snijd in blokjes.
- Stoof de appels in een beetje vetstof. Kruid met kaneel.
- Bak de geitenkaas in een pan met een beetje vetstof. De geitenkaas moet ongeveer 6 minuten bakken.
- Was ondertussen de sla, komkommer en tomaten.
- Snijd de tomaten en komkommer in stukjes.
- Schik de sla, tomaten en komkommer op 2 borden.
- Haal het brood uit de oven en breek in stukken. Leg dit bovenop de groenten.
- Doe hier bovenop de gebakken appelstukjes.
- Werk af met de geitenkaas.
Smakelijk!
Heb je deze glutenvrij quiche al eens geprobeerd?